Zo werkt het

Het maakt Skerp niet uit met welke methode de school werkt, doel is om met het team wereldoriëntatie op een inspirerende manier in te bedden zoals past bij de visie van de school.

'' De kracht van Skerp zit in het onafhankelijk zijn.''

Hoewel Skerp ontzettend veel inhoudelijke kennis van diverse methodieken heeft, weten we ook dat iedere school zijn eigen specifieke uitdagingen heeft. Ieder project voor Skerp is maatwerk. Een school met veel startende leerkrachten heeft een totaal andere focus  dan een school waar in verhouding veel taalzwakke kinderen zijn. Een school die van losse methodes naar een geïntegreerde methode wil, heeft weer een heel andere vraagstelling.

Bij diensten staan een aantal voorbeelden van trajecten die u met Skerp in kunt gaan. Natuurlijk kunt u ook uw eigen schoolspecifieke uitdaging bij Skerp neerleggen.


Wanneer u een contactformulier invult of meer informatie wilt, nemen we contact met u op voor een vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens komt SKERP met een begeleidingsvoorstel om zo het doel wat u voor ogen heeft te bereiken. Dat kan bestaan uit gesprekken met (een deel van) het team en/of directie. Vaak bestaat het uit enkele scholingsmomenten, maar ook coaching on the job is een mogelijkheid.